Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram
  • Fetih Mah. Müdafi Sok.No:3/1 Karatay/KONYA BA ve BS
  • 0 (532) 486 73 60
  • bilgi@konyaikincielpalet.com

İkinci el kulanım ve avantajları

İkinci el kulanım ve avantajları

İkinci el kulanım ve avantajları

06 Mart 2021, 09:2514470

Yurtdışı ve yurtiçi çeşitli mal işlemlerinde özellikle endüstriyel ve sanayi sektörlerinde tercih edilen palet çeşitleri, tek seferlik kullanımlar sonucu kullanım fazlası olarak ikinci el palet piyasasını oluşturmaktadır. Yeni bir piyasa olan ikinci el paletler bu sayede atıl durumdan çıkarak yeni ihtiyaç sahibi işletmeler ile buluşmaktadır. İhtiyaç durumuna göre alış ve satış işlemlerini gerçekleştiren işletmeler, ekspertiz raporları ile ikinci el paletleri değerlerine uygun olarak değerlendirerek, düşük maliyete işlerini kolaylaştırmaktadır. Kullanım alanlarına göre birçok farklı çeşide ayrılmakta olan ikinci el paletler, her ihtiyaca göre üretilmektedir. Avrupa Palet Birliği standartları doğrultusunda üretimi tamamlanan Konya ikinci el paletler, değişiklik gösteren fiyat aralıklarına göre her kullanıcı bütçesine göre işleme konulmaktadır.

Dayanıklı ve sağlam ikinci el palet

Konya İkinci El Paletler; ahşap, cp ve çıkma gibi çeşitleri ile birçok alternatife ayrılmakta bu sayede birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Konya İkinci El Palet aynı zamanda içerisinde yer alan ikinci el kasa gibi ürün grupları ile de sektörüne hizmet vermektedir. Özellikle nakliye, lojistik ve depolama gibi sektörlerde kullanımı oldukça yaygın olan ikinci el palet modelleri, işgücünden kazanarak ekonomik olarak kazanç sağlamanmasına olanak vermektedir. Eşya, mal ve malzemelerin taşınması, depolanması gibi birçok konuda artı bir değer kazandıran ikinci el paletler, üretiminde tercih edilen ahşap, demir, metal gibi çeşitli materyal ile dayanıklı bir yapı sağlamaktadır.

Değeri fiyatına ikinci el palet
Sektöründe uzun yıllardır ikinci el palet alış ve satış işlemlerini tüm standartlar önderliğinde gerçekleştiren Konya İkinci El Palet, kullanım fazlası birçok ikinci el paletin tekrar kendi değerinde satın alınarak kullanıma hazır hale getirilmesini sağlamaktadır. İkinci el palet euro ve tl cinsi üzerinden işlemleri gerçekleştiren Konya İkinci El Palet hakkında detaylı bilgi edinmek için konyaikincielpalet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yap